Dynamic InfraFit Stúdió

blog

Első blogbejegyzésünk célja, hogy bemutassuk nektek, pontosan mi is történik nálunk egy edzés alkalmával, hogyan is tudjuk  eltüntetni a narancsbőrt, felgyorsítani a fogyást, zsír és kalóriaégetést, fokozni a méregtelenítést és az alakformáló hatásokat.

Az első alkalommal, mikor megérkezel hozzánk, egy gyors egészségügyi felmérést végzünk. Átbeszéljük, hogy mik azok az egészségügyi problémák, amelyek fennállása mellett nem javasoljuk ezt az edzésformát, és belőjük, hogy mi is a pontos célod, amit el szeretnél érni. Ez azért fontos, mert másfajta edzésmunkát ajánlunk annak, aki gyorsan szeretne a felesleges zsírrétegektől megszabadulni, és mást annak, aki az állóképességét szeretné növelni, vagy éppen csak méregteleníteni, felfrissülni szeretne.

Miután ezeken túl vagyunk, megbeszéljünk, hogy az általunk használt Dr. Kelen krémek közül melyik van a leginkább szinkronban az edzés céljával, és azt fogjuk javasolni használatra annak érdekében, hogy minél hatékonyabban és gyorsabban tudjuk elérni a kívánt hatást.

infra fekvőbicikli vagy infra futópad
infra fekvőbicikli vagy infra futópad

A kérdés, ami minden „első alkalommal” felmerül: Bicikli vagy futópad? 🙂

Stúdiónkban kétféle alakformáló infra shape fitnessgép közül tudsz választani, Body Space vákuum infrabicikli (valójában fekvőbicikli) és Body Space infra futópad áll vendégeink rendelkezésére.

Az infra vákuum bicikli és vákuum futópad egyaránt ötvözi a klasszikus kardió edzések és az infraszaunázás által kiváltott jótékony hatásokat, amelyek így együtt képesek felgyorsítani a fogyás folyamatát, valamint az intenzív izzadásnak köszönhetően a méregtelenítés is turbó fokozatra kapcsol. Az infrabicikli és a futópad is egyaránt rendelkezik vákuum motorral, ami egyfajta nyirokmasszázst végez annak érdekében, hogy a fránya narancsbőrt minél hatékonyabban ki tudjuk irtani.

Na de miben is más a kettő?

Az infrabiciklizés gyakorlatilag fekvő helyzetben történő szobabiciklizést jelent infra és vákuumhatással felturbózva.

Ez a mozgásforma azoknak is ideális, akik fogyni szeretnének, esetleg jelentősebb súlyfelesleggel rendelkeznek, de csak most szánták el magukat a mozgásra, ezért még alacsonyabb kondícióval rendelkeznek. Az ellenállás (vagyis a tekerés nehézsége) 1 és 14 szint között állítható, tehát a fekvőbiciklin mindenki megtalálja azt az intenzitást, ami hatékony, teljesíthető és élvezhető számára.

Ha egyszerűen csak rosszkedvűnek, fáradtnak, erőtlennek érzed magad, akkor is ajánljuk, mert segít abban, hogy már egy alkalom után vitálisnak, energikusnak és jókedvűnek érezd magad!

A futópados edzés menete és hatása nagymértékben megegyezik az infrabiciklinél leírtakkal, szintúgy zárt vákuumtérben történik az edzés, azonban a felhasználó testhelyzete álló, így az ízületeken nagyobb terhelés keletkezik, ezért idősebbek vagy nagyobb túlsúllyal rendelkezők esetében inkább a biciklit szoktuk ajánlani. Hatékonyabb és intenzívebb testedzés a biciklinél. Nagyon fontos hangsúlyozni, hogy bár az eszköz neve futópad, de ezen kizárólag gyalogolunk, nem futunk! A gyaloglás intenzitása szabályozható, lehet lassan és kifejezetten gyorsan is gyalogolni.

vissza a főoldalra...